Bel voor een offerte:
06 - 420 111 58

Waarom bandmobiel.nl

                                                                     

In de huidige tijd draait alles om snelheid, gemak, prijsbewust en milieubewust. Bandmobiel sluit naadloos aan op deze tendens:


Voorbeelden:

Winterbanden wissel zonder dat het u tijd kost
1. Opeens wordt het kouder, het begint te sneeuwen en het wordt glad op de weg. U wilt zo snel mogelijk uw winterbanden gemonteerd hebben maar u heeft maar weinig tijd. Daarom Bandmobiel: U belt ons voor een afspraak en wij komen naar u toe. Uw winterbanden worden gemonteerd bij u aan huis of op het werk, ook in de avonduren en u houdt zich bezig met de dingen waar u daadwerkelijk mee bezig wilt zijn.

Lekke band
2. U heeft haast en moet nog even snel langs een klant. U komt bij uw auto en u ziet dat u een lekke band heeft. Geen tijd om te verliezen. Naar de garage rijden is geen optie en zelf een band verwisselen ziet u ook niet zitten. Daarom Bandmobiel: U belt ons en wij komen meteen naar u toe. Wij repareren de lekke band en u kunt meteen weer op pad. 

Goedkopere banden
3. Uw auto staat voor apk bij de garage. Opeens gaat de telefoon; de garage belt met de volgende opmerking: 2 banden zijn versleten, wilt u nieuwe? U heeft geen keus want anders komt de auto niet door de APK. Maar tijd om een prijs te vergelijken heeft u niet meer. Daarom Bandmobiel: Wij kunnen goedkoper leveren dan een doorsnee garage omdat onze kostenstructuur anders is dan een garage. Wij hebben geen pand nodig als werkplaats maar een mobiele bus, en dat scheelt enorm in de huisvestingkosten.

Milieubewust / veiligheid / geld besparen
4. U weet het eigenlijk wel, maar u doet het bijna nooit: Uw banden op spanning brengen. U heeft er geen tijd voor en het is een gedoe, vaak zijn de bandenpompen bij een tankstation niet zo geweldig en u heeft geen losse euro bij de hand. Daarom Bandmobiel: Met ons serviceabonnement voor slechts €19,- per jaar komen wij 4x per jaar naar u toe. Om uw banden weer op spanning te brengen maar ook om uw banden te controleren. Indien u nieuwe banden nodig heeft, ontvangt u van ons een offerte. 
Daarnaast bespaart u met ons serviceabonnement tussen de €100,- en de €150,- per jaar aan brandstof en bandenslijtage. Dit komt doordat uw banden continue op de juiste spanning bereden worden. Banden lopen altijd langzaam leeg, en als u deze niet minimaal 4x per jaar bijvult dan slijten uw banden harder en verbruikt uw auto meer brandstof. 
Co2 uitstoot is momenteel een hot item in het nieuws. Er wordt te veel uitgestoten en er is te veel fijnstof in de lucht. Om dit terug te dringen zou iedere automobilist moeten rijden met de juiste bandenspanning. Dat scheelt een heleboel Co2 uitstoot en fijnstof doordat uw banden minder hard slijten.U bespaart brandstof en banden en dat scheelt enorm in uw portemonee. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, bel met 06 - 420 111 58

*Indien u de banden en of velgen bij ons heeft gekocht is de eerste montage gratis.